poulet a la sauce au homard

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kipfilets langs alle kanten mooi bruin in de boter. haal ze eruit en voeg in hetzelfde
  • 2 bakvocht de ui, look en selder toe en laat 5 minuten stoven. doe de kipfilets weer terug in de pot en kruid met pezo. giet de verwarmde cognac erbij en flambeer. vermeng de kreeftensoep met de witte wijn en de cayennepeper en voeg dit toe aan de kip.
  • 3 (goed doorroeren) doe het samengebonden kruidentuiltje erbij en laat 20 minuten stoven op een zacht vuurtje. (deksel op de pot) roer regelmatig om, tegen het aanbakken.
  • 4 voeg zonodig wat wijn toe. als het vlees gaar is uit de pot halen samen met het kruidentuiltje. hou het vlees warm onder de alufolie. giet de saus door een zeef in een andere pot en kruid zonodig bij. zet de saus terug op het vuur en voeg er de room met dragon door. (laat niet meer koken.
  • 5 serveertip: kroketjes met sla.

poulet a la sauce au homard is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nieuwjaarrecept Bisque De Homard
30-60 min -
Bekijk recept
Souffle De Homard (kreeftesoufle)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque De Homard A Ma Facon
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
HOMARD A LA NAGE DE PROVENCE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaanse wittebonensoep met pikante worst
165 min-
Bekijk recept
POULET BASQUAISE
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poulet Saute
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Poulet au Vin
0 min
Bekijk recept