gevulde kippenlapjes op de wijze van Maredsous

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 sla de kippenfilets plat en doe er wat peper en zout op.
  • 2 Leg op elke filet een sneetje maredsous en een plakje ham.
  • 3 Rol ze op tot gevulde lapjes en hou ze samen met een houten tandenstoker.
  • 4 Wentel de gevulde lapjes in het geklopte ei en vervolgens in het paneermeel.
  • 5 Doe de boter en de olie in een ovenschotel en laat ze smelten, voeg er het citroensap en peper aan toe.
  • 6 Leg de gevulde lapjes in deze schotel en overgiet ze met de vetstof, bak ze 45 minuten in een warme oven en draai ze halverwege om.
  • 7 Dien op met aardappelen (Ratte) en minicourgettes

gevulde kippenlapjes op de wijze van Maredsous is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wortel-maredsous soep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
maredsous-soep
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maredsous tomaten soep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Beenham Uit De Oven Met Maredsous Bier
30-60 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept