parelhoen met passievruchten

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij 10 passievruchten doormidden en haal er het vruchvlees uit. laat in een kookpan de griessuiker samen met de solo karameliseren. blus met de azijn en het passievruchtensap. laat enkele min doorkoken en duw door een zeef. voeg de room toe en laat inkoken of bind met mengboter. voeg een scheutje passoa toe. breng op smaak met peper en zout. verwijder het zwoerd van het spek en snij de spek in reepjes. laat het krokant uitbakken en uitlekken op keukenpapier en voeg ook dit bij de saus. was en reinig de waterkers. bak de parelhoenfilets in hete solo,kruid met peper en zout en laat garen. snij de parelhoenfilets in plakjes en schik op de borden,giet een beetje saus over het vlees,versier met een halve passievrucht,druiven en waterkers.

parelhoen met passievruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Cuarenta y tres met passievrucht
10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept