KALKOENKEBAB

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De kalkoenfilet in blokjes snijden en in een kom leggen. Sojasaus mengen met honing, de helft van de sla-olie en de helft van het citroensap. Kalkoenfilet hierin laten marineren gedurende 1 uur.
  • 2 De ijsbergsla wassen en droogzwieren. De wortelen schillen en 1 ervan in schijfjes snijden. De paprika wassen en de helft in stukken snijden.
  • 3 De rest in fijne julienne raspen.
  • 4 De ui pellen en in stukken snijden.
  • 5 De stukjes kalkoen, afwisselen met wortelschijfjes, paprikaplakjes en ui aan een spiesje rijgen. Lichtjes met de marinade inkwasten en grillen.
  • 6 De sla over de borden verdelen. Bestrooien met snippers paprika en worteljulienne.
  • 7 Bedruppelen met de rest van het citroensap en de slaolie.
  • 8 De gegrilde kebabs op het slabedje serveren.

KALKOENKEBAB is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker