Jonge parelhoen met muskaatdruiven

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De parelhoenders aan de binnen- en buitenkant kruiden met pezo. In elk parelhoen 6 druiven steken. Solo in een braadpan smelten, de hoenders aan alle kanten kleuren, het vuur matigen en de resterende druiven toevoegen. De pan afdekken en de hoenders in 40 minuten gaar braden. De parelhoenders flamberen met de cognac, room toevoegen. De saus een tiental minuten inkoken. De hoenders versnijden en de stukken met saus naperen. Versier met vers gehakte peterselie, en dien op met kroketjes en gebakken witloof.

Jonge parelhoen met muskaatdruiven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakobsvrucht met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met muskaatsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kwartels met muskaatdruiven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonnettes met blauwe kaas en muskaatdruiven
Bekijk recept

Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-braadworstgratin
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept