Kippelevertjes op Brabantse wijze

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kippelevertjes gaar in hete boter.
  • 2 Kruiden met peper en zout
  • 3 Snijd ondertussen het witloof zeer fijn en schik op bordjes.
  • 4 Leg hierbovenop de gebakken kippenlevertjes, deglaceer de pan met porto.
  • 5 sausje over de levertjes gieten, versier met een weinig tuinkers

Kippelevertjes op Brabantse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vlaamse Kippelevertjes
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Salade Met Kippelevertjes
10-20 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kippelevertjes Met Nasi
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippelevertjes Met Spekjes En Uitjes
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept