Kippenborstfilet met Leffe Triple

10
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verfris vervolgens de gekookte deegwaren in koud water. Bak in een braadpan de kippenborstfilets goudbruin tot ze gaar zijn en houd ze warm tot gebruik. Giet het bier in de nog hete pan om de aangebraden sappen los te koken. Voeg de room toe tot de gewenste dikte en breng op smaak met peper en zout. Warm de boter op tot hazelnootkleur, bak er de champignons in. Voeg na 3/4 van de baktijd de gesnipperde ui en de gehakte bieslook toe. Warm de tagliatelle op in de olijfolie en kruiden. Snij de kippenborstfilets in schijfjes. Leg de tagliatelle op de bodem van een warm bord met daarbovenop de schijfjes kippenborstfilets. Schep de gebakken champignons erover. Nappeer met de saus en bestrooi met bieslook. Dien warm op

Kippenborstfilet met Leffe Triple is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cable Car
Snack
Bekijk recept
Cosmopolitan
5 min
Bekijk recept
Klassieke margarita
5 min
Bekijk recept
Triple chocolade muffins
30 min + 25 oventijd -
Bekijk recept

Moksie Foroe (gemengde kippenborstfilet)
0 min
Bekijk recept
Currysoep met kip
0 min
Bekijk recept
Nicolas' chinese soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met erwtentapenade, ricotta en kipfilet
5 min Lunchgerecht
Bekijk recept