Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het spek krokant in de op 160° C voorverwarmde oven.
  • 2 Breng de kalkoenlapjes op smaak met peper en zout en bak ze in de Solo gaar.
  • 3 Hou ze warm. Doe de witte wijn en het citroensap met enkele versnipperde salieblaadjes in de pan en roer de bakresten los.
  • 4 nij de lapjes in stukken en schik op ieder bord een stuk.
  • 5 Leg daarop enkele sneetjes spek en enkele blaadjes salie.
  • 6 Leg daarop nog een stukje kalkoen.
  • 7 Lepel er de saus over en werk af met Parmezaanse kaas.
  • 8 Dien op met gestoofde spinazie en gekookte krielaardappeltjes.

Gestapelde kalkoenlapjes met spek en salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gestapelde waldorfsalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestapelde tortilla's
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestapelde Tortilla's
10-20 min -
Bekijk recept
Gestapelde Tortilla's
20-30 min -
Bekijk recept