Zoek
Kalkoen in een honingjasje
4
70 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
bloem
Solo Frituurvet
1 eetlepel maanzaadjes
peper
1 ei
1 citroen
50 g honing
gemberpoeder
1 eetlepel sojasaus
500 g kalkoenfilet
Bereiding
1
Snij het vlees in beetklare hapjes.
2
Breng het op smaak met peper en zout, gemberpoeder en citroensap.
3
Laat het minstens 1 uur koel marineren.
4
Haal de stukjes vlees door de bloem en dan door het losgeklopte ei.
5
Bak ze in de hete frituurolie gaar en schep ze dan op een stuk keukenpapier om uit te lekken.
6
Meng de honing met de sojasaus op een zacht vuur en giet over het vlees.
7
Strooi er het maandzaad over en dien op.
Kalkoen in een honingjasje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept