Kalkoen in een honingjasje

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in beetklare hapjes.
  • 2 Breng het op smaak met peper en zout, gemberpoeder en citroensap.
  • 3 Laat het minstens 1 uur koel marineren.
  • 4 Haal de stukjes vlees door de bloem en dan door het losgeklopte ei.
  • 5 Bak ze in de hete frituurolie gaar en schep ze dan op een stuk keukenpapier om uit te lekken.
  • 6 Meng de honing met de sojasaus op een zacht vuur en giet over het vlees.
  • 7 Strooi er het maandzaad over en dien op.

Kalkoen in een honingjasje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept