Zoetzure kalkoen met wortel en lenteui

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees met een fileermes in fijne plakjes en kruid met het 5-kruidenpoeder.
  • 2 Zet de wok op een hoog vuur en doe er 3 el arachideolie in.
  • 3 Wok de kalkoen kort tot hij gaar is en hou apart.
  • 4 Maak de wortelen schoon, snij ze in schijfjes en doe ze in de wok met peper en zout.
  • 5 Meng de rest van de olie, het ei, suiker, azijn en ketchup en giet dit bij de wortelen.
  • 6 Maak de lente-ui schoon en snij in fijne ringen.
  • 7 Schik eerst de wortelen op een schotel, leg de kalkoen er bovenop, lepel er saus uit de wok over en werk af met de lenteui.

Zoetzure kalkoen met wortel en lenteui is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Surinaamse gestoomde vis
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosui spinazie soep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kwetiau met kippendijen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle strandburgers
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept