Mini bouchées met Passendale-kaas

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spek in dobbelsteentjes snijden en zonder vet bakken in een pan.
  • 2 Champignons extra fijn hakken. Boter smelten, de bloem en de melk toevoegen en laten indikken op een matig vuur en ondertussen onophoudelijk roeren.
  • 3 Saus op smaak brengen met peper, zout en nootmuskaat. Hou een beetje Passendale kaas over om te gratineren, de rest smelten in de saus.
  • 4 Spek, champignons en gehakte peterselie toevoegen. Het geheel schikken in de bladerdeeghapjes en bestrooien met de overgebleven Passendale-kaas. Gedurende 5 min. in een op 180°C voorverwarmde oven schuiven.

Mini bouchées met Passendale-kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept