kippenbrochette met gevulde aubergine

4
85 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak schuine diepe sneden in de aubergines op 1/2 cm afstand van elkaar, de aubergines niet helemaal doorsnijden. Snij de tomaten in schijven, snipper het knoflook en het basilicum fijn. Hou enkele basilicumblaadjes apart
  • 2 verwarm de oven voor op 180°C Verkruimel de feta boven een mengkom. Giet er 2EL olijfolie bij en voeg het fijngesnipperde knoflook en het basilicum toe. Kruid met peper en meng goed.
  • 3 Vet een ovenschotel in met 1/2 el olijfolie en leg er de aubergines in. Vul de inkepingen met feta en de tomatenschijven. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet 1u in de oven
  • 4 kook de penne. Giet af en meng er 1/2 el olijfolie onder
  • 5 verhit 2el olijfolie en bak de kippenbrochettes 12 min goudbruin

kippenbrochette met gevulde aubergine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

GEMARINEERDE KIPPENBROCHETTE MET MANGO
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept