Knoflookgarnalen met saffraan-aïoli. Grote

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de saffraan in 2 el kokend water. Meng de oplossing samen met 1 geperste teen knoflook door de mayonaise. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Verhit de olie in een ruime pan of wok en bak de garnalen op een hoog vuur al omscheppend 6-7 minuten tot ze gaar zijn; bak de laatste minuut de rest van de knoflook en peterselie mee. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer de garnalen met de aïoli en citroen. TIP: Lekker met stokbrood.

Knoflookgarnalen met saffraan-aïoli. Grote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta peperonata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ross Dobson's Thaise knoflookgarnalen
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knoflookgarnalen met pepertjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept