tournedos van zeeduivel met rauwe ham

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 voor de vinaigrette, meng de balsamicoazijn met peper en zout. voeg olijfolie toe, roer goed, laat rusten
  • 2 kruid de zeeduivelfilets met peper en zout, meng de zongedroogde tomaten met de champignons, peper en zout, bestrijk de ham met dit mengsel
  • 3 rol de vis in de plakjes ham. Bind er een touwtje tond om alles bij elkaar te houden. Niet te vast. Verhit de olijfolie in een pan. Schroei de tournedos langs alle kanten dicht. Zet het vuur lager en laat nog 5 à 7 minuten verder bakken. Draai de vis regelmatig om.
  • 4 Wikkel de tournedos in aluminiumfolie. Zet opzij. Giet de vinaigrette in de pan en warm op. ROer het aanbaksel los met een spatel
  • 5 verdeel de vis over de borden. besprenkel met de lauwwarme vinaigrette. werk af met platte peterselie en roze peper

tournedos van zeeduivel met rauwe ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept