lotte met prosciutto en tomatencoulis

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verdeel de vis in 4 mooie stukken , kruid met peper. Wikkel elk stuk in een plakje ham. Bak de rolletjes langs beide kanten 2 minuten en laat ze 10 minuten verder garen in een voorverwarmde oven van 180°C
  • 2 Breng water aan de kook en dompel er de tomaten even in (7 à 10 seconden) laat ze schrikken in koud water en pel
  • 3 snipper de ui. Snij de verse en zongedroogde tomaten in stukjes.
  • 4 stoof de ui in olijfolie. Voeg de tomaten toe. Blus met groentenbouillon en strooi er oregano bij. Laat even garen zonder deksel. Breng op smaak met peper en zout. Schik de rolletjes op borden werk af met de saus en serveer met basmatirijst

lotte met prosciutto en tomatencoulis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Noedelsoep met eend en jodiumhoudende bouillon
Bekijk recept
Pot-au-feu met lotte
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lotte met tomaat en groenten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
lotte op oostendse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept