PANGASIUS MET PAPRIKACOULIS

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's , snij in stukken
  • 2 snij de wortelen in schijfjes
  • 3 kook de stukken paprika en wortel gedurende 20 minuten gaar in 1 liter visbouillon. giet af. Voeg de tomatenstukjes toe en mix tot een gladde massa. Rooster de dennepitten bruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof
  • 4 sniper de basilicumblaadjes fijn
  • 5 verwarm de groentencoulis tot tegen het kookpunt in een brede kookpan. Kruid naar smaak met cayennepeper , provencaalse kruiden van de molen en peper en zout
  • 6 leg de diepgevroren pangasius naast elkaar in de coulis en laat zachtjes gaar worden met een deksel 15 à 20 minuten
  • 7 schep de vis voorzichtig uit de coulis laat even opkoken en bind indien u wenst met wat instantsausbinder
  • 8 serveer de vis met de coulis en pasta. bestrooi met dennenpitten en basilicumblaadjes

PANGASIUS MET PAPRIKACOULIS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in spekjasje, paprikacoulis met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met paprikacoulis geglaceerde zeeduivelfilet met a
0 min
Bekijk recept
Zalm met gegrilde paprikacoulis en zure bieslookro
0 min
Bekijk recept
Venkelrisotto Met Hollandse Garnalen En Ouzo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept