tomaat garnaal

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwijder de kroontjes van de tomaten en snij de pel onderaan kruiselings in. laat water koken en dompel de tomaten daar een vijftal seconden in. Haal ze eruit en laat ze afkoelen in ijswater. verwijder de pel. Snij het hoedje af en haal de tomaten leeg vanbinnen. Meng de gepelde garnalen met de fijngesnipperde sjalot en bieslook.
  • 2 Meng mayonaise, room en ketchup en voeg dit mengsel bij de garnalen. Vul daarmee de tomaten. Plaats het hoedje erop en strooi eventueel resterend mengsel rond de tomaten

tomaat garnaal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept