tournedos van kabeljauw met rauwe ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de balsamicoazijn met peper, zout en de olijfolie. Roer goed door elkaar. Laat rusten. Kruid de kabeljauwfilets. Meng de zongedroogde tomaten met de champignons, peper en zout. Bestrijk de ham met dit mengsel. Rol de vis in de plakjes ham. Bind er een touwtje rond om alles bij elkaar te houden (niet te vast). Verhit de olijfolie in een pan. Schroei de 'tournedos' langs alle kanten dicht. Zet het vuur lager en laat nog 5 à 7 min verder bakken, draai de vis regelmatig om. Wikkel de tournedos in aluminiumfolie. Zet opzij. Giet de vinaigrette in de pan en warm op . Verdeel de vis over de borden. Besprenkel met lauwe vinaigrette. Beetje anders: Je kan de gedroogde tomaten vervangen door tapenade

tournedos van kabeljauw met rauwe ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept
Tournedos met stilton
Hoofdgerecht
Bekijk recept