gegrilde tarbotfilets met mediterrane

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de paprika's , ontdoe van pitten en zaadlijsten; Snij het vruchtvlees van de paprika's en van de courgette in blokjes. Blancheer ze in gezouten kokend water tot ze beetgaar zijn en spoel meteen in koud water. Stoof voor het opdienen de groenteblokjes aan in wat olijfolie, samen met de fijngehakte knoflook en saffraan. Breng op smaak met peper en zout. Wrijf de tarbotfilets in met olijfolie en bak met grillpatroon in een grillpan. Bakken en een halve slag draaien, zodat ruitpatroon ontstaat. Kruid met zeezout en versgemalen peper. Dresseer de vis op warme borden en lepel de groentecompote errond. Bestrooi de tarbot met kappertjes en fijngesneden bieslook.

gegrilde tarbotfilets met mediterrane is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept