tomaat garnaal

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 mayonaise doe de eierdooiers in een kom, voeg zout en mosterd toe. Klop ononderbroken met en garde, giet er geleidelijk de olie bij; Voeg wanneer de mayonaise stijf is een scheutje balsamicoazijn toe. Hak het basilicum en de bieslook fijn. Doe bij de mayonaise. Breng op smaak en bewaar in de koelkast. Snij de gerookte zalm in blokjes, doe ze in een kom met de garnalen, meng met de mayonaise. Snij de hoedjes van de tomaten, haal ze leeg en vul met het mengsel van garnalen, zalm en mayonaise. Schik de tomaat op een bedje van veldsla

tomaat garnaal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept