zalm mi-cuit op een bedje van gestoofd witloof

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de witloofstronkjes fijn. Bak ze in een bodempje olijfolie met een beetje suiker of stevia, peper en zout. Roer goed zodat ze niet aanbakken maar karamelliseren. Hak de bieslook en koriander fijn en zet opzij. Dresseer een bedje van goed warm witlof op het bord, leg er een plakje rauwe zalm op, giet er een straaltje olijfolie en een beetje citroensap over, voeg wat zout en peter toe en bestrooi met bieslook en koriander

zalm mi-cuit op een bedje van gestoofd witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept