Kabeljauwfilet met een korstje van ricotta

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gisteren maakte ik ricotta. Ondanks, dat dit in de koelkast een week goed blijft wou ik er wat mee doen.Het kwam dus op een visje terecht.Hoeveel ik gebruikt heb, weet ik niet.Ik wou nog wat ricotta overhouden voor een tomatensalade morgen.
  • 2 Vet een ovenschaaltje in en stel de oven in op 180 graden.
  • 3 Dep de vis goed droog en strooi er peper, zout en de kruiden over.Beleg de vis met plakken tomaat. Daarop komt een laagje ricotta.Strooi daar bovenop de geraspte kaas naar keuze.
  • 4 De schotel gaat voor 20 min in de oven. Zet dan de gril aan en laat de ricotta een goudbruin korstje krijgen.
  • 5 Eigen recept en foto

Kabeljauwfilet met een korstje van ricotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept