Geblakerde zalm

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een zware (gietijzeren) pan tot gloeiend heet. Smelt de margarine, haal de zalmfilets erdoor en bestrooi ze royaal met de cajunkruiden of 'personal spice'*.
  • 2 Bak de visfilets ca. 2 minuten donkerbruin (niet zwart!) in de hete pan. Keer de filets en bak ze nog ca. 2 minuten.
  • 3 Haal de stukken zalm uit de pan en leg ze op de borden. Verdeel er nog wat extra gesmolten margarine over.

Geblakerde zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Geblakerde kip san fran-quinoasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsalade (insalata di rinforzo)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Thee-gerookte Chinese kip
1 uur-
Bekijk recept
Grove guacamolesalade van gegrilde groenten
20 min Bijgerecht
Bekijk recept