Papillot van zeewolf met een rucolaslaatje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen voor de puree.zeewolf tomaatdille2
  • 2 Neem vier vellen alu folie.
  • 3 Smeer ze in met olijfolie waar je de vis gaat leggen (midden)
  • 4 Leg er de zeewolf in en maak al een pakje, nog open (4 pakjes)
  • 5 Bestrooi met zeezout, peper, tomaten, dille, witte wijn, pecorine kaas en de geplette knoflook.
  • 6 Zet een 20 tal minuten in een oven van 180°C
  • 7 Maak ondertussen de puree, werk af met olijfolie, scheutje melk, wat boter en dille, peper, zout en nootmuskaat. (Alles naar eigen smaak).

Papillot van zeewolf met een rucolaslaatje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quiche met pompoen en knapperige ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantjes van twee kazen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Kleine terinnes van ricotta met olijven en citroen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept