KABELJAUW MET PASTA IN DE OVEN

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook 250g ravioli tomaat-mozarella (Rana) gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Meng intussen 250Gr ricotta met 400 gr passata (gezeefde tomaten) en roer er 1 fijngesnipperd plantje basilicum onder. kruid met zwarte peper en zout. Snij 500Gr kabeljauwfilet in stukken en schik samen met de uitgelekte pasta in een ovenschaal. Giet er het tomaten ricottamengsel over en zet 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. haal uit de oven, bestrooi met 50gr geraspte parmezaan en zet nog 5 minuten in de oven. Serveer de ovenschotel met gestoofde paprikareepjes, courgettestaafjes, of geroosterde aubergine en een stukje ciabatta.

KABELJAUW MET PASTA IN DE OVEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept