gebakken zalm met linguine in romige

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (ontdooitijd + 10 min.)
  • 3
    - Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
  • 4
    - Snipper de ui en het knoflookteentje fijn.
  • 5
    - Rasp de parmezaan.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (± 25 min.)
  • 8 Kook de diepgevroren erwten 6 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Prak de helft van de erwten.
  • 9 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook 1 min. Voeg de geprakte erwten toe en roerbak 2 min. Voeg de room en de rest van de erwten toe. Meng er 100 g geraspte parmezaan onder en kruid met zwarte peper. Laat even inkoken.1
  • 0 Kook intussen de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en roer er meteen de saus onder. 1
  • 1 Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de zalmhaasjes ± 5 min. aan elke kant. Kruid met zwarte peper en zeezout.1
  • 2 Afwerking1
  • 3 Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van de parmezaan en wat rucola. Verdeel er de zalmhaasjes over. Serveer met een groen slaatje.1
  • 4 Tip1
  • 5 Ook lekker: vervang de zalm door kabeljauwhaasjes.

gebakken zalm met linguine in romige is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept