Siciliaanse kabeljauwschotel uit de oven

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  • 2 Verhit wat olijfolie en fruit hierin de uisnippers tot ze lichtbruin beginnen te kleuren. Roer de helft van de kappertjes, de helft van de olijven en de helft van de peterselie erdoor en laat dit even meebakken.
  • 3 Voeg nu de knoflook, de pastasaus en de oregano toe, roer het even door en laat het dan 10 minuten op zacht vuur pruttelen.
  • 4 Kook intussen de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking net niet helemaal gaar. Dit omdat ze nog even in de oven moeten en dan ook nog wat zullen doorgaren. Schep de tortellini uit de pan, laat ze even uitlekken en roer ze dan door de tomatensaus.
  • 5 Vet een ovenschaal in met een eetlepel olijfolie en schep de tortellini met saus erin. Strooi de helft van de Parmezaanse kaas erover. Leg de vis erop en verdeel de achtergehouden kappertjes, olijven en Parmezaanse kaas over de vis. Zet het gerecht 10 - 15 minuten in de hete oven.
  • 6 Strooi vlak voor het serveren de rest van de peterselie over deze pittige visschotel en geef er ciabatta bij.
  • 7 Bron Bertolli recepten vandaag.

Siciliaanse kabeljauwschotel uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept