scampi fra diavolo (diabolique)

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi maar laat staartje er aan en verwijder darmkanaal.
  • 2 Pel en snipper de ui en de look fijn.
  • 3 Warm 1 el vloeibare solo in een pan, stoof de ui en look glazig en hou apart.
  • 4 Laat de pan dan goed heet worden met de 2de el solo en bak de scampi aan beide kanten 1 min.
  • 5 Kruid met de paprika en cayennepeper.
  • 6 Voeg de tomatenpuree toe en roer zodat alle smaken zich vermengen.
  • 7 Schenk de cognac erbij en laat de alcohol al roerend verdampen.
  • 8 Doe er de ui met look, kreeftensoep en room bij, zet het vuur af, roer om en laat afgedekt 2 min rusten.
  • 9 Werk af met de vers gehakte peterselie en dien op met stokbrood en echte boter.

scampi fra diavolo (diabolique) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

scampi diabolique a la moi
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi diabolique
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi's diabolique
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi Diabolique
10-20 min -
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept