visserstaart

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak een puree van ongeveer 700 gr aardappelen,melk,boter,kruid met pezo.
  • 2 eerst de puree maken,hij mag niet te dik zijn anders komt hij niet vloeiend uit de spuitzak
  • 3 de eieren 10 min. laten koken
  • 4 kookvocht voor de vis maken;ui schillen en in 4 delen,de melk in een pot gieten samen met de ui,laurierbladeren en de peperkorrels.
  • 5 op het moment dat de melk kookt de pot van het vuur zetten en nog 10 min.laten trekken
  • 6 de vis in stukken gesneden bij de melk voegen en in een gesloten pot 5 tot 10 min.zachtjes laten doorkoken(kookvocht bewaren)
  • 7 de vis er uit de pot halen en in stukjes verdelen
  • 8 de peterselie fijnhakken
  • 9 saus;boter smelten en de bloem toevoegen,dan het kookvocht via een zeefbij de bloem gieten1
  • 0 terug even latan doorkoken en op smaak brengen met pezo1
  • 1 van het vuur nemen en de peterselier doorroeren1
  • 2 oven op 180 * voorverwarmen1
  • 3 in een vuurvaste schotel 1/3 van de saus gieten,verdeel de stukjes vis over de saus en dan de resterende saus over de vis gieten1
  • 4 vervolgens de garnalen,en de in grove stukken ei verdelen1
  • 5 de aardappelpuree in rozetten over de visschotel spuiten1
  • 6 20-30 min. in de oven bakken tot de puree een bruin korstje krijgt

visserstaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker