Lepelhapjes van garnalen met safraan en limoen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de safraan in een heel klein schaaltje met 1 eetlepel lauw water. Snijd de lente-uitjes in zeer smalle ringetjes. Pel en snipper de knoflook. Rasp de limoenschil. Schil de limoen, snijd in partjes en de partjes in heel kleine stukjes. Snijd de kerstomaatjes elk in 4 partjes. Pluk de korianderblaadjes los van de steeltjes.
  • 2 Verwarm 2 eetlepels margarine in een pan en bak hierin de garnalen gedurende 2 minuten. Voeg de knoflook, de geraspte limoen en de uienringetjes toe en bak nog 1 minuut. Roer de Vissaus en safraan (met vocht) erdoor en laat deze warm worden. Laat het geheel nog 3 minuten pruttelen.
  • 3 Leg amuse lepels op een bord of schaal. Schep op elk een garnaal met saus. Garneer de hapjes met een partje tomaat, een stukje limoen en wat blaadjes koriander.

Lepelhapjes van garnalen met safraan en limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Lepelhapjes van peren met porto, gorgonzola en krokante pancetta
20 min Snack
Bekijk recept
Lepelhapjes à la landaise
20 min Snack
Bekijk recept
Oudjaarrecept Lepelhapjes Met Sint Jacobvrucht
20-30 min -
Bekijk recept
Oud En Nieuw:lepelhapjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept