Visschotel met chorizo

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze in ca. 20 minuten gaar. Giet ze af.
  • 3 Snijd ondertussen de vis in stukjes van 4 cm. Snijd de chorizo in stukjes.
  • 4 Snijd de paprika in reepjes. Verwijder de vezeldraden van de boontjes.
  • 5 Verwarm de vloeibare margarine in een wok of hoge pan en bak hierin gedurende ca. 3 minuten de chorizo. Voeg de paprika en de boontjes toe en bak 5 minuten mee.
  • 6 Voeg 250 ml heet water en het Knorr Bouillonketeltje Vis toe en roer tot het is opgelost. Warm ca. 3 minuten door.
  • 7 Voeg 2-3 el Maïzena toe om het vocht een beetje te binden.
  • 8 Meng de stukjes vis door het groentemengsel in de ovenschaal.
  • 9 Bedek de schaal met het bladerdeeg, druk het deeg een beetje tegen de buitenkant van de schaal en snijd het overtollige deeg weg met een scherp mesje. Prik met een puntig mesje 2 gaatjes in het deeg. Laat de visschotel in ca. 20 minuten goudbruin worden.1
  • 0 Stamp de hete aardappelen fijn. Klop er de light room, de dille en peper en zout door naar smaak. 1
  • 1 Verdeel de aardappelpuree en de visschotel over 4 warme borden.

Visschotel met chorizo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept