Gebraden zeeduivel met groenten

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 3 eetlepels vloeibare margarine in een braadpan. Braad hierin de zeeduivel aan met de knoflook. Voeg 2 fijngehakte lente-uitjes en de citroenrasp toe. Laat op gemiddeld vuur gedurende 5 à 7 minuten braden.
  • 2 Los de Maïzena® Plus op in de witte wijn en giet in één keer over de zeeduivel. Roer goed door en laat 15 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan.
  • 3 Kook intussen de wortels in 15 minuten gaar, of stoom ze gedurende 25 minuten. Breng een halve liter water aan de kook. Voeg de boontjes toe, haal ze van het vuur en laat ze 2 minuten staan. Giet ze af en haal de peulen van de boontjes.
  • 4 Verwarm een eetlepel margarine, en laat hierin het fijngehakte groen van een lente-ui 30 seconden fruiten.
  • 5 Schep op elk bord wat stukjes zeeduivel met de worteltjes en de boontjes. Garneer met wat tomatenblokjes, bestrooi met paprikapoeder en peper en strooi tenslotte de gebakken lente-ui erover.

Gebraden zeeduivel met groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept