aardappel pestopuree met griet en bloemkool

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 aardappels garen in gezoute water, afgieten en pureren.
  • 2 Bloemkool garen in water en afgieten.
  • 3 Pesto maken : basilicum met olijfolie mixen voeg de parmezaanse kaas look en de pijnboompitten dat je eerst roosterd erbij en mix verder tot een gladde masa.
  • 4 bijkruiden met peper en zout.
  • 5 Roer er een eetlepel van onder de bloemkool en de rest door de aardappel puree.
  • 6 Bak de griet in een beetje olijfolie en kruid indien nodig.

aardappel pestopuree met griet en bloemkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept