Zalmkoekjes met zure room als voorgerecht of

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Extra nodig: keukenmachine
  • 2 Aan de slag!
  • 3 Pureer in een keukenmachine de vis samen met het ei, de ui, de bloem en de dille.
  • 4 Voeg wat zout en peper toe.
  • 5 Maak van het vismengsel koekjes van ca. 5 centimeter doorsnee.
  • 6 Schep het paneermeel op een bord en wentel er de viskoekjes door.
  • 7 Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de viskoekjes op een matig vuur ca. 2 minuten per kant, tot ze goudbruin en gaar zijn.
  • 8 Meng in een kommetje de zure room met de kappertjes en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • 9 Serveer de zalmkoekjes met de kappertjesroom en schijfjes citroen.

Zalmkoekjes met zure room als voorgerecht of is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Zalmkoekjes met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise zalmkoekjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met dille-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes met vijfkleurengroente
30 min-
Bekijk recept