Duo van zalm-

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de limoensap, citroensap en sojasaus tot een marinade. Zet tot gebruik in de koelkast.
  • 2 Snijd de vis in kleine stukjes.
  • 3 Haal net voor het serveren de vis door de marinade. Schik een mooi bergje van de tartaar in het midden van de borden, serveer met een klein beetje wasabi aan de ene kant en witte-balsamicocrème aan de andere kant.
  • 4 Verwarm de oven op 200°C. Bedek een bakplaat met bakpapier en maak kleine hoopjes van de kaas, houd er rekening mee dat de kaas gaat uitsmelten. Strooi er een beetje peper over. Bak de koekjes ongeveer 8 minuten, laat afkoelen en serveer.

Duo van zalm- is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept