Gemarineerde haringfilet met groentemengeling

10
230 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haringfilets ontzouten (gedurende ongeveer 12 uur in koud licht stromend water spoelen).
  • 2 Ui in ringen snijden.
  • 3 Wortelen met een canneleermes inkerven en in plakjes snijden.
  • 4 De citroen tot op het vruchtvlees schillen en in plakjes snijden.
  • 5 De haringfilets in een kom schikken afwisselend met groenten, kruidenboeket, kruiden en citroenplakjes.
  • 6 Witte wijn, azijn en water mengen en over het geheel gieten.
  • 7 Met olie besprenkelen.
  • 8 Gedurende minimum 3 dagen, afgedekt met plasticfolie en onder druk (deksel of bord) in de koelkast marineren.
  • 9 Men kan de gemarineerde haringfilet eventueel op de volgende manier schikken:1
  • 0
    - Koude groentemengeling op een koud bord schikken.1
  • 1
    - Haringfilets laten uitlekken en op de groentemengeling schikken.

Gemarineerde haringfilet met groentemengeling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
Snack
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep met gegrilde paprika’s
Bekijk recept
Comtékaas met homemade gemarineerde groenten
15 min Snack
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept