Komkommer met kerrie-boursinspread en garnaal

10
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het kerriepoeder door de Boursin en verdeel het mengsel over de komkommerplakje (bijvoorbeeld met een spuitzak).
  • 2 Leg een garnaal op elk plakje, beetje peper erover en garneren met toefje peterselie.
  • 3 Serveertips
  • 4 Een goede cider zou zo maar eens kunnen smaken! Onalledaags, spannend en laag-alcoholisch. Denk ook aan eens aan Vinho Verde, de licht-tintelende wijn uit het noorden van Portugal. Italiaanse Soave past ook prima. Evenals Sauvignon Blanc.

Komkommer met kerrie-boursinspread en garnaal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept