Noorse visschotel

2
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla wassen, snijden en op een schotel leggen, in het midden van de schotel een bloem garneren van citroen, wortel komkommer en kerstomaatjes.
  • 2 Links en rechts van de citroenbloem de forelfilet, gerookte zalm en gerookte heilbot leggen.
  • 3 De forelfilets afgarneren met wortelschijfjes en groen van prei.
  • 4 De ui fijn hakken en bestrooien over de gerookte vissoorten.
  • 5 Op de rand van de schotel schijfjes citroen leggen

Noorse visschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschotel met muntcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane visschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte zalm en rucola-tuinkersboter
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Noorse zeemanspot
0 min
Bekijk recept