2 Bieslook, peterselie en basilicum hakken. Gedroogde tomaten in stukjes snijden
3 Vis in lange repen snijden.
4 Zalm in reepjes snijden
5 Boontjes koken en verfrissen
6 Saus : Sjalot hakken , aanfruiten in boter. Blussen met wijn en laten inkoken. Visbouillon toevoegen en nog +/- 15 min leten inkoken. Zeven
7 Aardappelpurree bereiden met melk , vetstof , pezo , nootmuskaat. Mengen met de stukjes tomaat + beetje olie van tomaten. Bieslook ,peterselie en baslicum toevoegen (net voor serveren)
8 Vis kruiden met pezo . 7 min garen op beboterde bakplaat in oven 180°
9 Boontjes opstoven en kruiden.1
0 Saus verwarmen en monteren met de boter . op smaak brengen en citroensap toevoegen.1
1 De reepjes vis in stervorm op elkaar schikken in het midden van een warm bord. De boontjes en de zalmreepjes er willekeurig over strooien. Het geheel naperen met de saus en versieren met de kervel eneen kerstomaatje . Purree erbij scheppen of aandrukken in vorm (onder de vis)