Reepjes van vis

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen koken.
  • 2 Bieslook, peterselie en basilicum hakken. Gedroogde tomaten in stukjes snijden
  • 3 Vis in lange repen snijden.
  • 4 Zalm in reepjes snijden
  • 5 Boontjes koken en verfrissen
  • 6 Saus : Sjalot hakken , aanfruiten in boter. Blussen met wijn en laten inkoken. Visbouillon toevoegen en nog +/- 15 min leten inkoken. Zeven
  • 7 Aardappelpurree bereiden met melk , vetstof , pezo , nootmuskaat. Mengen met de stukjes tomaat + beetje olie van tomaten. Bieslook ,peterselie en baslicum toevoegen (net voor serveren)
  • 8 Vis kruiden met pezo . 7 min garen op beboterde bakplaat in oven 180°
  • 9 Boontjes opstoven en kruiden.1
  • 0 Saus verwarmen en monteren met de boter . op smaak brengen en citroensap toevoegen.1
  • 1 De reepjes vis in stervorm op elkaar schikken in het midden van een warm bord. De boontjes en de zalmreepjes er willekeurig over strooien. Het geheel naperen met de saus en versieren met de kervel eneen kerstomaatje . Purree erbij scheppen of aandrukken in vorm (onder de vis)

Reepjes van vis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept