Mediterrane Kabeljauwschotel uit de oven met

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem je ovenschaal en leg de visfilets er in.
  • 2 Bestrooi ze met peper en zout en met de kruiden.Snij de tomaten en de fetakaas in blokjes en leg ze er op. Besprenkel het geheel met olijfolie en citroensap.
  • 3 Hup in de oven met die schaal voor 25 minuten met een temperatuur van 200 graden. Zoeffff klaar.( ondertussen maak je een lekkere salade ) Strooi circa 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de vers geknipte peterselie erover.Je hebt nu een heerlijke schotel voor 4 pers. En het is doodsimpel toch?Je kunt ook andere mooie stevige witvis gebruiken, Schelvis, Koolvis of Zeebaars gaat ook heel goed.Serveer met puree.

Mediterrane Kabeljauwschotel uit de oven met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept