Fishsticks

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop het ei los.
  • 2 (1 minuut stevig mengen met een vork of klopper zodat je geen onderscheid meer ziet tussen eidooier en eiwit, dat is loskloppen.)
  • 3 Snij de vis in gelijke reepjes en kruid met peper & zout. Haal de reepjes eerst door de bloem (zorg dat er niet te veel overtollige bloem aan blijft hangen, er moet gewoon een dun laagje op liggen), vervolgens door het losgeklopt ei, en dan door de panko.
  • 4 Leg een paar minuutjes in de frietketel op 180°C tot ze mooi goudbruin zijn. Serveer met wat veldsla, citroen en tartaarsaus.

Fishsticks is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
zelfgemaakte Fishsticks
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broccolipuree met spekblokjes en fishsticks
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
zelfgemaakte Fishsticks
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broccolipuree met spekblokjes en fishsticks
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelpuree met zelfgemaakte fishsticks
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept