PROVENCAALSE VIS IN PAPILLOT

2
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 WAS DE VISFILET EN VERDEEL IN TWEEEN.MAAK DE GROENTEN SCHOON.SNIJD DE CHAMPIGNONS IN SCHIJFJES.SNIJD DE TOMATEN IN 8 STUKKEN EN ONTPIT.HAK HET SJALOTJE EN DE LOOK ZEER FIJN.NEEM 2 STUKKEN ALUMINIUMFOLIE VAN 30 OP 30CM,VERDEEL ER WAT VLOEIBARE BOTER OVER EN LEG ER VERVOLGENS DE VIS OP.VERDEEL DE GROENTEN OVER DE VIS,VOEG ER PEPER EN KRUIDEN BIJ EN SLUIT DE FOLIE IN DE VORM VAN PAPILLOTTEN.LEG DE PAKJES IN EEN VOORVERWARMDE OVEN BIJ 200°C EN LAAT DE VIS IN CA.25MIN GAAR WORDEN.TIP....DEZELFDE BEREIDING IS OOK LEKKER IN DE MICROGOLFOVEN.FRUIT EVENWEL VOORAF SJALOT EN LOOK IN DE BAKPAN,MET DE VETSTOF.VOEG HIERBIJ DE CHAMPIGNONS EN LAAT EEN 5-TAL MIN MEESTOVEN ONDER DEKSEL.LAAT VERVOLGENS DE VIS IN EEN AANGEPASTE VORM IN MICROGOLFOVEN MET DE GROETEN AFGEDEKT IN ONGEVEER 3 TOT 4MIN GAAR WORDEN(700W).DE TOMATEN KUNNEN DESGEWENST EERST GEPELD WORDEN.DIEN OP MET GEGRATINEERDE AARDAPPELPUREE OF MET WILDE RIJST.

PROVENCAALSE VIS IN PAPILLOT is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept