Zalmmouse amuse

10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de gelatine in koud water. Maak de pijnboompitten en gerookte zalm zeer fijn(houd ca 30 pijnboompitjes apart). Klop de slagroom stijf. Meng de roomkaas, zalm, pijnboompitjes, slagroom, honing en basilicum en voeg de gelantine toe die 15 sec. in de magnetron gaat.Meng nogmaals goed in de keukenmachine. Doe dit mengsel in een spuitzak en spuit er mooie amuses van. Steek op iedere amuse een pijnboompitje en leg er een klein stukje bieslook op.

Zalmmouse amuse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept

Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Voorgerecht
Bekijk recept
Timbaaltje Van Mierikswortel-Zalmmouse
30-60 min -
Bekijk recept
Soesjes Gevuld Met Zalmmouse
20-30 min -
Bekijk recept
Zalmrolletjes met zalmmousse
0 min
Bekijk recept