Visburger

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de vis in stukjes, zorg dat er geen graten inzitten.
  • 2 Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze in plakjes, stoom of kook ze gaar.
  • 3 Pureer de wortelen met een aardappelstamper.
  • 4 Klop 1 ei en de eidooier los, kruiden met pezo.
  • 5 Meng het losgeklopte ei met de stukken vis, de wortelpuree en gesnipperd bieslook.
  • 6 Maak van het mengsel niet te dikke of te grote burgers.
  • 7 Zet de burgers minsten 30 minuten in de koelkast.
  • 8 Klop het overige ei los en wentel de burgers eerst door het ei, dan door het paneermeel.
  • 9 Zet de burgers opnieuw in de koelkast voor minstens 1 uur, best zelfs een hele nacht.1
  • 0 Verhit redelijk wat olie in een braadpan en bak hierin de burgers goudbruin, laat uitlekken op keukenpapier.1
  • 1 Dien op met een groene salade, kerstomaatjes en puree.

Visburger is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburgers met rode uicompote en Joppiesaus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
Snack
Bekijk recept