Grietfilets met bloemkool

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis de bloemkool en verdeel hem in roosjes, kook deze beetgaar in lichtgezouten water, laat uitlekken in een zeef.
  • 2 Kook de room in tot de helft, voeg toe aan de bloemkool en prak grof met een vork, kruid met pezo en nootmuskaat.
  • 3 Meng de fijngehakte kruiden met de zure room, kruid af met pezo.
  • 4 Smelt 2 à 3 el solo in een braadpan en bak de grietfilets gaar, kruiden met pezo.
  • 5 Verdeel de bloemkool over vier warme borden en schik er de grietfilets bij.
  • 6 Roer de zure room even los en lepel over de bloemkool.
  • 7 Dien op met aardappelpuree.

Grietfilets met bloemkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

grietfilets met asperges
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grietfilets Met Zalmmousse En Courgette-Roomsaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Grietfilet met gebakken appel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griet in bladerdeeg met spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept