Wijting op zijn provencaals

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 30 min restaurant Hoofdgerecht link Solo Open Kitchen print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. *Pel en hak de uien fijn.
  2. *Pel de tomaten en snij in blokjes.
  3. *Meng ze met de uien en fijn gehakte peterselie in een kookpot.
  4. *Plaats de wijting op het ui,tomaat,peterselie mengsel en overgiet met de witte wijn.
  5. *Laat ongeveer 10 min garen.
  6. * Haal de vis uit de kookpot en houd warm in aluminiumfolie.
  7. *Voeg citroensap, visbouillonblokje en de room toe en kruid verder af met peper/zout.
  8. * Niet te lang koken anders schift de saus ( room) en bind met maizena.
  9. *Leg de vis terug in de kookpot.1
  10. *Serveer met puree.
Wijting op zijn provencaals is een recept van Solo Open Kitchen

Receptenzoeker