Wijting op zijn provencaals

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 *Pel en hak de uien fijn.
  • 2 *Pel de tomaten en snij in blokjes.
  • 3 *Meng ze met de uien en fijn gehakte peterselie in een kookpot.
  • 4 *Plaats de wijting op het ui,tomaat,peterselie mengsel en overgiet met de witte wijn.
  • 5 *Laat ongeveer 10 min garen.
  • 6 * Haal de vis uit de kookpot en houd warm in aluminiumfolie.
  • 7 *Voeg citroensap, visbouillonblokje en de room toe en kruid verder af met peper/zout.
  • 8 * Niet te lang koken anders schift de saus ( room) en bind met maizena.
  • 9 *Leg de vis terug in de kookpot.1
  • 0 *Serveer met puree.

Wijting op zijn provencaals is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visterrine met kappertjes en dragon
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken wijting met asperges en olijven
Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEPANEERDE WIJTINGFILET MET REMOULADESAUS
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijting bercy
0 min
Bekijk recept