Visstoofpotje

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de prei en wortelen in fijne reepjes. De selder in blokjes.
  • 2 Smelt de boter en stoof er de groenten aan.
  • 3 Strooi de bloem erover en laat even mee bakken.
  • 4 Giet stilaan de visbouillon erover en roer goed, kruid met tijm en laurier.
  • 5 Leg de stukken vis op de groenten en laat garen tot ze bijna gaar zijn, met deksel.
  • 6 Haal de vis uit de kookpot en hou het warm in aluminiumfolie.
  • 7 Voeg room bij bij de saus en breng op smaak met peper en zout.
  • 8 Vind je de saus nog te dun bind dan nog bij met maizena express voor witte sausen.
  • 9 Leg de vis terug in de saus ( nog een minuutje tot de vis gaar is maar niet overkookt) en werk af met peterselie.1
  • 0 Dien op met stokbrood.Tip; je kan ook nog 100gr spekblokjes aanbakken en er bij voegen.2 dikke aardappelen in kleine blokjes meestoven met de groenten.

Visstoofpotje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje met venkel en aardappelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig visstoofpotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje met venkel en aardappelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romig visstoofpotje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept