Zalm in papilotte

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen en snij in fijne staafjes.
  • 2 Maak de prei schoon, verwijder het overtollige groen en snij de rest in fijne reepjes.
  • 3 Kuis de boontjes, snij de topjes af en blancheer ze 3 minuten in kokend gezouten water. Giet af en laat ze schrikken in ijskoud water, om het kookproces te stoppen en om de kleur te behouden.
  • 4 Scheur 4 vellen van een rol aluminiumfolie en leg op ieder vel eerst de groenten en dan de zalmmoten, kruid af met pezo.
  • 5 Besprenkel elk stuk zalm met wat witte wijn en doe er rondom een lepel yoghurt bij.
  • 6 Vouw de papilotten goed dicht en leg ze een 30 tal minuten in een voorverwarmde oven op 200°, kan ook op de BBQ.
  • 7 Leg de pakjes op 4 borden en vouw voorzichtig open, serveer ze met partjes citroen en gekookte aardappelen.

Zalm in papilotte is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm en papilotte
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
papilotte van kabeljauw met ganda ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm In Papilotte
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Papilotte Van Vlaamse Frieten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept