Wok met Scampi en Inktvis en paprika (barbecue)

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis de scampi's en ontdoe ze van hun darmkanaal. Spoel daarna de inktvis, goed laten uitlekken (drogen met keukenpapier) en snij ze in reepjes.
  • 2 Kruid de scampi's en de inktvis met peper en zout en barbecuekruiden tesamen met 2 el. olijfolie. (laten even marineren)
  • 3 Verhit de wok met 2 el. olijfolie en bak de scampi's en de inktvis gedurende 5 minuten. Blus ze met de witte wijn. en zet het vuur op de laagste stand en laat nog 20 minuten pruttelen.
  • 4 Snij de paprika's en verwijder alle zaadjes en zaadlijsten en snij ze in fijne reepjes.
  • 5 Pel de uien en snipper ze fijn. Pel de knoflook en pers deze.
  • 6 Verhit een andere wok met 3 el. olijfolie en fruit de uien, de knoflook en de paprikareepjes gedurende 5 minuten.
  • 7 Voeg daarna de gebakken scampi's en de inktvis toe aan de paprikareepjes en bak deze nog gedurende 5 minuutjes.

Wok met Scampi en Inktvis en paprika (barbecue) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept