Koolvis met gedroogde ham en zwarte pasta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de visfumet aan de kook, voeg de witte wijn en room toe en laat een 5-tal minuten inkoken.
  • 2 Pel de tomaten, verwijder de pitten, snijd ze in 8 stukken en voeg ze bij de saus, kook terug 5 minuten in en voeg op het laatst het basilicum toe. Breng de saus op smaak met pezo en giet ze door een zeef.
  • 3 Kook de tagliatelle beetgaar in kokend gezouten water met een scheutje olijfolie.
  • 4 Kruid de koolvisfilet met pezo en rol ze in een sneetje gedroogde ham
  • 5 Verhit wat solo in een antikleefpan en bak de koolvisfilets gedurende 3 tot 4 minuten per kant.
  • 6 Leg de koolvisrol op een bedje van pasta, giet de saus er rond en versier met geschaafde (of gemalen) parmezaankaas.

Koolvis met gedroogde ham en zwarte pasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept